Анти-целулитен уред RF Cavitation

Сбогувай се с целулита!

Иновативна система за отслабване и оформяне на тялото, която използва усъвършенствана технология за изгаряне на упоритите мазнини и целулита. Комбинираната радиочестотна терапия и кавитационна ултразвукова терапия, допълнена с LED червена и синя светлина, работят за най-добрите резултати при за отслабване и стягане на кожата.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • подходяща за всеки, който търси ефективно решение за намаляването на целулита 
  • стимулира производството на колаген
  • стимулира кръвообращението и подобрява цялостното състояние на кожата
  • редуцира обема на мастните клетки
  • видимо нямалява целулита и изглажда кожата
  • кожата е видимо по-еластична и по-стегната
  • процедурата е безболезнена, усеща се леко загравяне в третираната зона

 

ФУНКЦИЯ НА УЛТРАЗВУКОВА КАВИТАЦИЯ


Спомага за намаляването на обема на мастните клетки, подобрява състоянието на кожата, като я поддържа гладка и еластична. Подходяща за всеки тип кожа, повишава жизнеността на кожата, естествената й функция на регенерация.

 

ФУНКЦИЯ РАДИОЧЕСТОТНА ТЕРАПИЯ


Радиочестотата (RF) е иновация в технологиите за красота и работи в сърцевината на дермата. Ускорява кръвообращението, релаксира мускулите и разгражда целулита, за да се отърве излишните мазнини.

 

LED ЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА (625 nm)

Достига до дермата, за да стимулира клетките на фибрите да увеличат кръвообращението и отделянето на колаген, за гладка и стегната кожа. 

 

Начин на употреба

1. Нанесете гел или лосион върху зоната, която ще третирате

2. Уверете се, че устройството е заредено и натиснете ON/OFF бутона

3. Може да комбинирате LED режима с радиочестотен режим за лечение на целулит и стягане на кожата.

4. След това, натиснете светодиодния режим, комбиниран с режим CV, за да активирате кавитация и ултразвукова терапия 

5. Може да регулирате нивото на интензивност чрез две нива за RF терапия, две нива за CV ултразвукова терапия и едно ниво за LED червен и синя светлина.


Можете да използвате устройството 2-3 минути върху желаната зона за третиране за около 10 минути.

Какво е включено в комплекта?

  • AYVA BEAUTY Анти-целулитен уред RF Cavitation 

  • Торбичка за съхранение

  • USB кабел за зареждане

_____________________________________________________________________________________________________

 

Обслужване на клиенти след продажбата - 2-годишна гаранция и сервиз,, моля, не се колебайте да се свържете с нас в случай на повреда.

ВНИМАНИЕ: Ако почувствате дискомфорт при използването на устройството, незабавно прекратете използването му и се консултирайте с лекар. Потребителите на това устройство правят това на своя отговорност. AYVA BEAUTY не носи  отговорност за наранявания или щети, физически или други, произтичащи пряко или косвено от използването на това устройство.

240,00 лв. 190,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100лв. +

Всички поръчки, направени на сайта на AYVA Beauty се обработват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвърждение на поръчката от клиента. Доставки до офиси и адреси в България се изпълняват от куриерска фирма Speedy. Срокът за доставка е 1-2 работни дни. Доставката на поръчки над 100лв. е безплатна. За всички остнали поръчки се начислява такса за доставка според тарифите на куриерска фирма Speedy и избрания начин на доставка. 

ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА +

Потребителите на това устройство правят това на своя отговорност. AYVA BEAUTY не носи  отговорност за наранявания или щети, физически или други, произтичащи пряко или косвено от използването на това устройство.

Потребителят има право да върне закупена стока на сайта в 14 дневен срок, съгласно българското законодателство, в частност Закон за Защита на Потребителите, член 50.

 

При отказ от покупка, паричната стойност, заплатена от купувача, ще бъде върната в пълен размер в срок от 7 работни дни.

 

За да бъде годна за връщане, покупката трябва да бъде в търговски вид, тоест да не е ползвана и да не е нарушена целостта на опаковката.

 

При отказ от покупка, купувачът е длъжен да поеме разхода за обратна доставка. За да заявите връщане, моля да се свържете с нас на info@ayva-beauty.com или на телефон +359899633682

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!