Уред за подмладяване HIFU Mini

Високоинтензивният фокусиран ултразвук (HIFU) е единствената неинвазивна процедура, която е специално насочена към дълбоките слоеве на  кожата, без да се нарушава повърхността й. Уредът HIFU Therapy използва фокусирана ултразвукова енергия HIFU, RF (радиочестотна терапия) и EMS (елетро-мускулна стимулация), които проникват директно дълбоко в кожата и спомагат за стимулиране производството на колаген, за да стегне кожата и намали появата на финни линии и бръчки.

 

Уредът HIFU Mini използва модерна технология, която не само подобрява контурите на лицето, но и подобрява гладкостта на кожата, за да оформи цялостния контур на лицето.

 

 

3MHz High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) Поставен върху кожата, покрива зона от 4кв. см. и достига от 3 до 4.5мм дълбочина в кожата. Стимулира регенерацията на кожата и производството на колаген, възстановява еластичността на кожата, намалява фините линии и оформя цялостния контур на лицето. 

 

Електро-мускулна стимулаци (EMS Frequency 500mAh) повгига, стяга и масажира кожата, като стимулира производството на колаген и подобрява кръвообращението. Същевременно изглажда фините линии, свива порите, стяга кожата и повишава еластичността й.

 

Bi-polar RF Frequency 2MHz (червена светлина) Радиочестотна лифтинг терапия, която достига дермата до 3мм и стимулира производството на колаген и еластин, прави кожата по-гладка, стегната и изглажда фините линии.

 

 

Кожата става по-еластична и се постига ефектът  "лифтинг на лицето" без хирургически процедури, инжекции, странични ефекти или следоперативно възстановяване! 

 

Винаги нанасяйте гел или крем/лосион върху кожата, преди да използвате уреда (напр. проводящ гел и гел от алое вера).

 

Начин на употреба

 • Включете устройството към източник на захранване и натиснете бутона за захранване, за да включите устройството. 
 • Почистете кожата на лицето и шията
 • Нанесете проводящ гел върху върха на устройството или върху кожата на лицето и/или шията
 • Задръжте за 3 сек най-долния бутон, за да включите устройството
 • Изберете режима на работа с бутон М
 • Изберете нивото на интензитет с бутон L
 • На екрана се появява информация относно избрания режим и интензитет на работа и времето на работа.
 • Използвайте уреда с нежни движения с посока отвътре навън. 
 • Устройството има вградена система за безопасност, която автоматично регулира енергията в зависимост от температурата на кожата ви.
 • Избягвайте да използвате машината в близост до щитовидната жлеза и слепоочията
 • Винаги нанасяйте слънцезащитен крем с SPF поне 30 в деня на процедурата и през следващите дни, за да избегнете раздразнение от пряко излагане на слънчева светлина.

 

Какво е включено в комплекта?

1 * Уред Mini HIFU
1 * USB зарядно 
1 * Ръководство

_____________________________________________________________________________________________________

Почиствайте уреда след всяка употреба, за да предотвратите развитието на бактерии по него.

ВНИМАНИЕ: Ако почувствате дискомфорт при използването на устройството, незабавно прекратете използването му и се консултирайте с лекар.

Потребителите на това устройство правят това на своя отговорност. AYVA BEAUTY не носи  отговорност за наранявания или щети, физически или други, произтичащи пряко или косвено от използването на това устройство.

240,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 240,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!