HIFU УРЕД ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ

Кожата става по-еластична и се постига ефектът  "лифтинг на лицето" без хирургически процедури, инжекции, странични ефекти или следоперативно възстановяване! 

* Безплатна доставка 

* Лесно връщане

 

Този уред комбинира три подмладяващи терапии, които намаляват появата на фини линии, видимо подобряват контура на лицето и нежно енергизират и стягат мускулите на лицето.

 

ВИСОКОИНТЕНЗИВНИЯТ ФОКУСИРАН УЛТРАЗВУК (HIFU): единствената неинвазивна процедура, която е специално насочена към дълбоките слоеве на  кожата, без да се нарушава повърхността й.

 

ЕЛЕКТРО-МУСКУЛНА СТИМУЛАЦИЯ (EMS): стяга мускулите в зоната на лицето и шията, подобрява гладкостта на кожата, за да оформи цялостния контур на лицето.

 

РАДИО-ЧЕСТОТЕН (RF) ЛИФТИНГ: видимо намалява бръчките, изглажда порите и стяга кожата на лицето чрез енергийни вълни, които нагряват дермата и стимулират производството на колаген.  

ПРЕДИМСТВА И ПОЛЗИ +
Електро-мускулна стимулация (EMS)
Релаксира мускулите на лицето, лифтира и оформя лицевия контур
Радиочестотна стимулация (RF)
Достига дермата до 3мм, бори се ефективно с фините линии, стимулира обновяването на клетките, а кожата е видимо по-стегната и подмладена;
HIFU високоинтензивен фокусиран ултразвук
Достига от 3мм до 4.5мм под кожата за да постигне моментален лифтинг ефект без хирургична намеса;
ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ И НАЧИН НА УПОТРЕБА +

3MHz високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU, High Intensity Focused Ultrasound), Поставен върху кожата, покрива зона от 4кв. см. и достига от 3 до 4.5мм дълбочина в кожата. Стимулира регенерацията на кожата и производството на колаген, възстановява еластичността на кожата, намалява фините линии и оформя цялостния контур на лицето. 

 

Електро-мускулна стимулаци (EMS Frequency 500mAh) повгига, стяга и масажира кожата, като стимулира производството на колаген и подобрява кръвообращението. Същевременно изглажда фините линии, свива порите, стяга кожата и повишава еластичността й.

 

Биполярна радио-честота (RF 2MHz): неинванзивна лифтинг терапия, която достига дермата до 3мм и стимулира производството на колаген и еластин, прави кожата по-гладка, стегната и изглажда фините линии.

 

Винаги нанасяйте гел или крем/лосион върху кожата, преди да използвате уреда (напр. проводящ гел и гел от алое вера).

 

Начин на употреба

 • Включете устройството към източник на захранване и натиснете бутона за захранване, за да включите устройството. 
 • Почистете кожата на лицето и шията
 • Нанесете проводящ гел върху върха на устройството или върху кожата на лицето и/или шията
 • Задръжте за 3 сек най-долния бутон, за да включите устройството
 • Изберете режима на работа с бутон М
 • Изберете нивото на интензитет с бутон L
 • На екрана се появява информация относно избрания режим и интензитет на работа и времето на работа.
 • Използвайте уреда с нежни движения с посока отвътре навън. 
 • Устройството има вградена система за безопасност, която автоматично регулира енергията в зависимост от температурата на кожата ви.
 • Избягвайте да използвате машината в близост до щитовидната жлеза и слепоочията
 • Винаги нанасяйте слънцезащитен крем с SPF поне 30 в деня на процедурата и през следващите дни, за да избегнете раздразнение от пряко излагане на слънчева светлина.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100лв. +

Всички поръчки, направени на сайта на AYVA Beauty се обработват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвърждение на поръчката от клиента. Доставки до офиси и адреси в България се изпълняват от куриерска фирма Speedy. Срокът за доставка е 1-2 работни дни. Доставката на поръчки над 100лв. е безплатна. За всички остнали поръчки се начислява такса за доставка според тарифите на куриерска фирма Speedy и избрания начин на доставка. 

ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА +

Потребителите на това устройство правят това на своя отговорност. AYVA BEAUTY не носи  отговорност за наранявания или щети, физически или други, произтичащи пряко или косвено от използването на това устройство.

Потребителят има право да върне закупена стока на сайта в 14 дневен срок, съгласно българското законодателство, в частност Закон за Защита на Потребителите, член 50.

 

При отказ от покупка, паричната стойност, заплатена от купувача, ще бъде върната в пълен размер в срок от 7 работни дни.

 

За да бъде годна за връщане, покупката трябва да бъде в търговски вид, тоест да не е ползвана и да не е нарушена целостта на опаковката.

 

При отказ от покупка, купувачът е длъжен да поеме разхода за обратна доставка. За да заявите връщане, моля да се свържете с нас на info@ayva-beauty.com или на телефон +359899633682

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!