Козметичен хладилник с огледало

С хладилника за козметика с LED огледало можете да удължите живота на продуктите си за грижа за кожата, да ги съхранявате в красив компактен дизайн и да се наслаждавате на охлаждащите предимства на това, че ги държите в хладилник по всяко време. С нашето персонализирано светещо огледало за перфектно ежедневно нанасяне на грим и грижа за кожата и компактния размер той се вписва във всяко пространство, така че можете да го държите в банята или спалнята.

Характеристики:

Капацитет за съхранение 4 литра

Побира от 5 до 7 продукта

Захранване: 220V
Охлаждане: 12-18˚C под стайната температура
Осветена огледална врата, обрамчена от вградена LED светлина
Един подвижен рафта, които разделя продуктите ви според предпочитанията ви, и кошница на вратата, идеална за съхранение на маските и масажорите за лице.

180,00 лв. 130,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100лв. +

Всички поръчки, направени на сайта на AYVA Beauty се обработват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвърждение на поръчката от клиента. Доставки до офиси и адреси в България се изпълняват от куриерска фирма Speedy. Срокът за доставка е 1-2 работни дни. Доставката на поръчки над 100лв. е безплатна. За всички остнали поръчки се начислява такса за доставка според тарифите на куриерска фирма Speedy и избрания начин на доставка. 

ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА +

Потребителите на това устройство правят това на своя отговорност. AYVA BEAUTY не носи  отговорност за наранявания или щети, физически или други, произтичащи пряко или косвено от използването на това устройство.

Потребителят има право да върне закупена стока на сайта в 14 дневен срок, съгласно българското законодателство, в частност Закон за Защита на Потребителите, член 50.

 

При отказ от покупка, паричната стойност, заплатена от купувача, ще бъде върната в пълен размер в срок от 7 работни дни.

 

За да бъде годна за връщане, покупката трябва да бъде в търговски вид, тоест да не е ползвана и да не е нарушена целостта на опаковката.

 

При отказ от покупка, купувачът е длъжен да поеме разхода за обратна доставка. За да заявите връщане, моля да се свържете с нас на info@ayva-beauty.com или на телефон +359899633682

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!