Ултразвукова почистваща четка

  • Кат. номер:101

НАЙ-ХИГИЕНИЧНИЯТ НАЧИН ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КОЖАТА.

 

* Безплатна доставка 

* Лесно връщане

 

Замисляли ли сте се дали почиствате кожата на лицето си правилно? Измиването само с ръце е много по-малко ефективно, отколкото си мислите, защото отстранява супер повърхностно замърсяванията. Много по-ефективен метод, който доказано почиства кожата в дълбочина и премахва мърсотията е измиването с ултра звукова четка.

 

ПОЧИСТВА ДЕЛИКАТНО, НО ЕФЕКТИВНО благодарение на нежните силиконови косъмчета

 

ПРЕМАХВА УСПЕШНО ЕЖЕДНЕВНИ ЗАМЪРСЯВАНИЯ И ОСТАТЪЦИ ОТ ГРИМ, като подготвят кожата за по-добра абсорбция на последващата козметика

 

СТЯГАЩ МАСАЖ след като почистите кожата, използвайте другата страна на уреда за масаж на кожата

59,90 лв.
ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ И НАЧИН НА УПОТРЕБА +

Кожа, която сияе отвътре: подобрява микроциркулацията и почиства отлично.

 

Дълбоко почистване: премахва замърсявания, себум, остатъци от грим и почиства порите.

 

Релаксиращ масаж: завършете почистването на кожата си с нежен масаж, като използвате друга страна на четката. Масажът стимулира по естествен начин производството на колаген и еластин на кожата.

 

 

 

Начин на употреба

 

Намокрете лицето и нанесете нежен почистващ продукт. Използвайте уреда за да почистите цялото лице, като избягвате зоната около очите.

Подсушете кожата и използвайте обратната страна на ултразвуковата четка за да направите масаж на лицето и да подготвите кожата за следващата стъпка от beauty рутината си.

_____________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Винаги почиствайте уреда след всяка употреба, за да предотвратите развитието на бактерии по него.

 

ВНИМАНИЕ: Ако почувствате дискомфорт при използването на устройството, незабавно прекратете използването му и се консултирайте с лекар.

 

Потребителите на това устройство правят това на своя отговорност. AYVA BEAUTY не носи  отговорност за наранявания или щети, физически или други, произтичащи пряко или косвено от използването на това устройство.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100лв. +

Всички поръчки, направени на сайта на AYVA Beauty се обработват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвърждение на поръчката от клиента. Доставки до офиси и адреси в България се изпълняват от куриерска фирма Speedy. Срокът за доставка е 1-2 работни дни. Доставката на поръчки над 100лв. е безплатна. За всички остнали поръчки се начислява такса за доставка според тарифите на куриерска фирма Speedy и избрания начин на доставка. 

ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА +

Потребителите на това устройство правят това на своя отговорност. AYVA BEAUTY не носи  отговорност за наранявания или щети, физически или други, произтичащи пряко или косвено от използването на това устройство.

Потребителят има право да върне закупена стока на сайта в 14 дневен срок, съгласно българското законодателство, в частност Закон за Защита на Потребителите, член 50.

 

При отказ от покупка, паричната стойност, заплатена от купувача, ще бъде върната в пълен размер в срок от 7 работни дни.

 

За да бъде годна за връщане, покупката трябва да бъде в търговски вид, тоест да не е ползвана и да не е нарушена целостта на опаковката.

 

При отказ от покупка, купувачът е длъжен да поеме разхода за обратна доставка. За да заявите връщане, моля да се свържете с нас на info@ayva-beauty.com или на телефон +359899633682

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!