V-line колан срещу двойна брадичка

 • Кат. номер:501

ОПИСАНИЕ

 

Иновативен колан, разработен специално за борба с двойниа брадичка и отпуснатата кожа. Топ продукт в  Южна Корея, поради лесната му употреба и възможност за използване в домашни условия. 

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

• Червена светлина, синя светлина и инфрачервен

• Оформя долната част на лицето чрез лед светлини и вибрация

• Вибрация

• USB зареждане 

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

 

Можете да използвате колана ежедневно. Автоматично изключване след 10 минути във всеки режим.
Повече инструкции можете да откриете в опаковъчната кутия.

 

 •  Червена светлина:
  Подобряват активността на клетките на кожата, насърчават метаболизма и подобряват повторния растеж на колагена. Насърчават кръвообращението, подобряват еластичността на кожата, за постигане на резултати против стареене, антиоксидация и възстановяване на кожата
 • Синя светлина:
  Може да потисне честото възпаление на кожата бързо, да успокои кожата, да почисти, стерилизира и предпази кожата. Укрепване на абсорбцията и възстановяването на кожата, постигане на баланс на маслото, избелване на кожата, избледняване на пигмента, подмладяване на кожата, изглаждане на бръчки и свиване на порите резултати от лечението
 • Инфрачервена терапия:
  Насърчават кръвообращението, съживяват ензима, правят кожата спонтанно дишане гладка, забавят меланина, предотвратяват акнето и други под-здрави състояния на кожата.
 • Вибрация:
  Успокояващи мускулите на лицето, подобрявайки силата на фините мускули и повишаващи еластичността на лицето, повдигане и стегнатост на кожата, за създаване на V-образно лице
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100лв. +

Всички поръчки, направени на сайта на AYVA Beauty се обработват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвърждение на поръчката от клиента. Доставки до офиси и адреси в България се изпълняват от куриерска фирма Speedy. Срокът за доставка е 1-2 работни дни. Доставката на поръчки над 100лв. е безплатна. За всички остнали поръчки се начислява такса за доставка според тарифите на куриерска фирма Speedy и избрания начин на доставка. 

ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА +

Потребителите на това устройство правят това на своя отговорност. AYVA BEAUTY не носи  отговорност за наранявания или щети, физически или други, произтичащи пряко или косвено от използването на това устройство.

Потребителят има право да върне закупена стока на сайта в 14 дневен срок, съгласно българското законодателство, в частност Закон за Защита на Потребителите, член 50.

 

При отказ от покупка, паричната стойност, заплатена от купувача, ще бъде върната в пълен размер в срок от 7 работни дни.

 

За да бъде годна за връщане, покупката трябва да бъде в търговски вид, тоест да не е ползвана и да не е нарушена целостта на опаковката.

 

При отказ от покупка, купувачът е длъжен да поеме разхода за обратна доставка. За да заявите връщане, моля да се свържете с нас на info@ayva-beauty.com или на телефон +359899633682

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!